Mijn nieuwjaarsvoornemens

Mijn nieuwjaarsvoornemens

Sommigen van jullie zullen mij vooral kennen via sociale media. Ik hou van instagram en probeer er zo actief mogelijk op te zijn met leuke foto’s. Voornamelijk van het gemaakte eten en desserts, maar af en toe eentje privé. Het talent van hashtag-gebruik en mijzelf te verkopen op dit platform is een lange weg waarbij ik pas in het begin van de tocht sta, maar in 2019 had ik de kans om mee te gaan met een foodblogger (roeckiesworld.be) naar een event van magimix. Hierdoor kreeg ik de kans om bij enkele grote namen aan te schuiven voor een ervaring waar ik tot op de dag van dit schrijven inspiratie uit haal.

Zoals iedereen heb ik ook wel enkele voornemens. De eerste is naar jaarlijkse gewoontes wat meer op mijn voeding letten en meer proberen bewegen. Eentje waarvan ik hoop dat ik voornamelijk zal gemotiveerd worden door Freija die mij op regelmaat aandachtig maakt om eens te gaan lopen of toch op zijn minst een goede wandeling te maken tezamen. Misschien een minder leuke activiteit voor haar, maar dat komt er natuurlijk bij als pas getrouwd koppel.

De nieuwste voornemens zijn gelukkig iets meer voor mij. Deze blog up-to-date houden met allerlei leuke gerechten en foodconcepten. Er staat nog zoveel klaar op mijn to-do lijst aan deze blog dat ik vrees dat 2020 te kort zal zijn, ook al hebben we er een dagje extra bij. De site die ik gemaakt heb wil ik aanvullen met leuke adresjes, winkels waar je alles kan kopen, interessante boeken en een kleine rondleiding in mijn keuken waar ik zo trots op ben.

Inspiratie geven aan alle bezoekers met eigen recepten, maar ook een pagina opgedragen aan anderen die mij inspireren komt eraan. Iets wat ik ongelooflijk belangrijk vind! Toen ik als jonge spruit in de bakkerijschool zat hoorde ik van een praktijkleerkracht dat wanneer je in een kamer komt, het belangrijk is dat je niet denkt dat je de slimste bent. Het is beter de domste te zijn dan omgekeerd. Op die manier en met die gedachtegang kan je van iedereen blijven leren. Dat ene moment blijft mij twintig jaar later nog bij en probeer ik nog altijd naar te handelen.

Nu deze post nog snel online gooien en terug naar de keuken gaan om te starten met de voorbereiding van onze hapjesavond voor oudejaar.

Prettige feesten gewenst aan al de lezers en tot in 2020!

Roel & FreijaLeave a Reply