Gemakkelijk koken maar toch hoge kwaliteit, hoe doe je dat?

Gemakkelijk koken maar toch hoge kwaliteit, hoe doe je dat?

Laat mij eerst beginnen met zeggen dat ik een enorm grote en fiere foodie ben. Waar ik belang aan hecht is simpel: pure grondstoffen, lekkere smaken en bovenal kwaliteit! Ik werd een tijdje geleden gecontacteerd door het bedrijf Every Foods. Ik kende hen nog niet maar hun eerste voorstelling leunde heel dicht aan bij mijn visie van “goed eten”. Er kwam zelfs nog een extra waarde bij: gemak! Every Foods is namelijk een bedrijf dat pakketjes levert die ingevroren zijn, waardoor je altijd je eten klaar hebt in de diepvries. We kennen uiteraard allemaal de klassieke diepvriesmaaltijden dus ik was kritisch maar ik stond er voor open om het te testen. “Het kan nog leuk zijn voor de volgers” was mijn eerste idee.

Ik bestelde enkele artikelen en kreeg ze snel geleverd aan huis. Alles onmiddellijk in de diepvries gestoken en in het weekend testten we de gerechten.
Als ontbijt een Açai-bowl, Hot coconut soep voor de lunch, een raw cake als tussendoortje en ‘s avonds sloten we de dag af met 2 hoofdgerechten van hen: “Peas & love” en “Golden curry”.
Ieder gerecht zit klaar per portie en op tien minuten maak je het gerecht van bevroren maaltijd tot serveren aan tafel.

Het eind argument? Hun belofte die ze gemaakt hadden bleek terecht en de kwaliteit was enorm hoog: lekkere combinaties, groentjes die hun smaak nog bevatten, beetgaar waren maar niet te zacht en de pasta was mooi al dente. Sommige gerechten hebben we met twee personen gedeeld omdat de porties echt groot genoeg waren (de açai-bloom en de hot coconut soep).
Mijn favoriet was de raw cake: kunnen snoepen zonder groot schuldgevoel? Sign me up! Als je eens wilt bestellen kan je nu nog genieten van 10% korting door gebruik te maken van mijn code “everykokenopdenberg“. Bestel dan zeker ook een raw cake (of 2?) … Thank me later! 😉

Waar kan je precies alles terugvinden hierover? op https://www.every-foods.nl/ Enjoy!Leave a Reply